VUOKRAUSEHDOT


YLEISET
Yleiset vuokrausehdot PDF muodossa - ehdot_v1_10.pdf
Hintaan sisältyy:
Alv 24%, Vuokraus sisältää 400 kilometriä per päivä. Ylimenevästä matkasta veloitamme 0,10 € kilometriltä, varkausvakuutuksen, liikenne- ja autovakuutuksen, jonka omavastuu on 1 200€ tai 10€ lisämaksulla 200€. Polttoaine (diesel) ei sisälly hintaan.
Toimitus- ja lisäpalvelumaksut
- Myöhästymismaksu on 70€ +10€ / alkava tunti mikäli Asiakas on myöhässä, eikä lisäajasta ole sovittu
- Siivous alkaen: 50 €
- Ajoneuvon luvaton luovuttaminen kolmannen osapuolen käyttöön: 150 €
- Petokseen liittyvien asioiden selvittely: 100 €/h
- Sopimusrikkomusmaksu: 150€
- Uuden avaimen teettäminen: 300 €
- Löytötavaran käsittely ja säilytys (maksimi. 14 vrk): 30 € - Vuokraus sisältää 500 kilometriä per päivä. Ylimenevästä matkasta veloitamme 0,10 € kilometriltä.
- Ajoneuvoihin on kytketty ajoneuvoseurantalaite. käytetään vain, jos epäillään, että autoa tullaan käyttämään vuokrausehtojen vastaisesti.
- Savustettujen tuotteiden käyttö ja eläinten kuljettaminen ajoneuvoissa on kielletty. Kiellon rikkomisesta seura 200€ sakkomaksu.
- Polttoaine, Ajoneuvo palautettava tankattuna. Tankkauslisä 10€. polttoaineen hinta tankkauksessa 2€/L.
1. Sopijaosapuolet
- Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokralle antajan, Er-Rent Y-tunnus: 1755433-3 (jäljempänä Vuokraamo) ja vuokralle ottajan (jäljempänä Asiakas) välillä. Tämän lisäksi noudatetaan Suomen Autovuokraamojen Liiton yleisiä vuokrausehtoja.
2. Ajoneuvon luovutus- ja palautusehdot
- Vuokraamo luovuttaa ajoneuvon käyttökuntoisena Asiakkaalle sovittuna ajankohtana ja sovitussa paikassa. Ellei Asiakas saa ajoneuvoa käyttöönsä Vuokraamon tekemän virheen johdosta, hän on oikeutettu virhettä vastaavaan alennukseen.
- Asiakas sitoutuu olemaan varauksen mukaisesti sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa vastaanottamassa ajoneuvon. Vuokra-ajan päättyessä asiakkaan on palautettava ajoneuvo Vuokraamon edustajalle sovitun mukaisesti. Asiakkaan myöhästyessä ajoneuvon palautuksesta, eikä ylityksestä ole sovittu, Vuokraamolla on oikeus veloittaa 70€ myöhästymismaksun +10€ / alkava tunti. Ohjeistuksesta poikkeavasta auton palautuksesta Vuokraamolla on oikeus veloittaa 100€:n sopimusrikkomusmaksu. Auton avaimet on aina palautettava vuokraamon edustajalle.
- Jos Asiakas jättää palauttamatta ajoneuvon- tai ajoneuvon avaimen vuokraamon ole sovittu Vuokraamon kanssa, Vuokraamolla on oikeus ilmoittaa asiasta poliisille.
3. Vahinkotapaukset
- Vahinko- ja varkaustapauksissa asiakkaan on otettava välittömästi yhteyttä Vuokraamon henkilökuntaan.
- Liikennevahingon sattuessa asiakkaan on aina otettava yhteyttä Vuokraamoon ja täytettävä vahinkoilmoitus.
- Syyllisyyden ollessa epäselvä tai henkilövahingon sattuessa, asiakkaan on otettava välittömästi yhteyttä myös poliisiin.
- Mikäli Asiakas ei ilmoita Vuokraamolle sattuneesta vahingosta, on asiakas velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan.
4. Ikärajoitukset

- Suomessa auton voi vuokrata vähintään 19-vuotias kuljettaja, jonka ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden (1) vuoden.